Snel naar...


Inleiding

Het NVMO congres maakt voor het ontsluiten van alle programmagegevens gebruik van de app Guidebook. Door middel van deze applicatie kunnen deelnemers het programma en alle abstracts opvragen, een persoonlijke agenda voor het congres maken, meedoen aan online discussies, algemene informatie over het congres inzien etc. De app is gratis voor alle deelnemers.

Gebruikers van een iPad, iPhone of Android telefoon/tablet kunnen gebruik maken van de app uit respectievelijk de iTunes App store of de Google play store. Alle andere deelnemers kunnen gebruik maken van de PDF bestanden op de website van de NVMO.

 


App installeren op een Apple (iOS) of Android telefoon of tablet

Stap 1:
iPhone en iPad gebruikers kunnen de app downloaden via de iTunes App store. Een alternatieve methode is om in de App store te zoeken naar "Guidebook"
Gebruikers van Android kunnen de app downloaden via Google Play. Ook hier is het zoeken naar "Guidebook" als alternatieve methode mogelijk.

Stap 2:
Open de app en selecteer het tabblad "Find Guides" (hieronder aangegeven met de oranje pijl). Zoek vervolgens op de term: nvmo.

Selecteer NVMO congres 2018. Vervolgens wordt de guide toegevoegd aan de app en kan deze worden gebruikt.

 


Hulp nodig?

Voorafgaand aan het congres kunt u bij vragen contact opnemen met het congresbureau:

Congress & Meeting Services Holland

Postbus 957
5600 AZ Eindhoven
Tel: 040 211 5751
Fax: 040 213 4010
Email: nvmo@congresservice.nl

Tijdens het congres zijn er studenten aanwezig om u te helpen met het gebruik van de app.